Heta Arbeten

Nystarts-Erbjudande

Boka din plats på någon utav följande utbildningar så får ni 15% rabatt på kursavgiften
17:e oktober Åseda
22:e oktober
Växjö/Ingelstad
6:e november Tingsryd
9:e november Växjö/Ingelstad Obs! Lördag
12:e november Lessebo
Boka genom att ringa 070-2406511 eller maila christian@brandinstruktoren.se

 

Heta Arbeten är arbeten som medför uppvärmning eller gnistbildningsom t.ex svetsning, skärning, lödning och arbeten med varmluftspistol eller sliprondell. 

Försäkringsbolagens säkerhetsföreskrifter kräver att tillståndsansvariga och brandvakter samt personersom utför brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats, är utbildade och har ett giltigt certifikat. 

Innehåll
Utbildningen omfattar bland annat brandkunskap, gällande säkerhetsregler, försäkringsbolagens säkerhetsföreskrifter och organisation på tillfällig arbetsplats, samt praktik. 

Målsättning/syfte
Efter utbildningen ska deltagaren kunna vidta förebyggande åtgärder vid Heta Arbeten så att risken för brand eller annan skada minimeras. Godkänd deltagare erhåller ett certifikat. 

Målgrupp
Anställda och entreprenörer som utför Heta Arbeten. Arbetsledare, entreprenörer och företagsledare som är beställare av Heta Arbeten och därmed har det formella brandskyddsansvaret. 

Behörighet
Utbildningen ger behörighet för Heta Arbeten i 5 år. 
För att utbilda och certifiera dig eller dina anställda i Heta Arbeten, klicka på knappen bredvid eller ring 070-240 65 11 


Kostnad:
2.990 kr inkl kursmtrl, lunch och fika.